Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Podgorica, Montenegro
Podgorica, Montenegro Properties

Nekretnine Brežine

prikaz:
Opština: Podgorica
Naselje: Brežine

Prodajem restoran (MOTEL) 600m2 na placu 3600m2,koji se nalazi na 7 km magistralnog puta Podgorica-Cetinje Budva. Objekat je udaljen 5km od Skadarskog jezera.

Opština: Podgorica
Naselje: Brežine

One koji trebaju ponuditi kredite za sve iskrene i poštene. Vam mogu dati kredite u rasponu od 5000€ do 350 000€ ili cak i više znajuci da smo FSBO moj kamatna stopa je vrlo tocan, varira izmedu 3% godišnje bez obzira na iznos zatražio, trajanje otplate je 1ans 20 godina ovisno o iznosu posudio.
Kontakt mene za financiranje kredita aplikacija treba, ja sam na raspolaganju.
Ne ustrucavajte se kontaktirati mailom za dodatne informacije ako trebate Internet elektronicka pošta: zeljka.baletic@gmail.com

Opština: Podgorica
Naselje: Brežine

Prodajem restoran Šume Cetinjski put sa pomoćnim objektom

Prodajem plac €265,000 (1m²=€9)
Opština: Podgorica
Naselje: Brežine

na magistralnom putu, uz magistralu prodajem plac u mjestu Barutana, 10 km od Podgorice. Moguc svaki dogovor. Dobra lokacija!

Opština: Podgorica
Naselje: Brežine

Plac se nalazi sa lijeve strane magistralnog puta Podgorica-Cetinje. Udaljen je 11 kilometara od Podgorice. Citavom sirinom izlazi na magistralu (80 m),a dubina placa je 100 m. Na placu se nalazi novoizgradjena kuca sa garazom,koja je ucrtana u planu. Na placu je uvedena trofazna struja i voda. Jedan dio placa je prekriven cerovom sumom,dok se na drugom dijelu nalazi vocnjak. Ostatak placa cine zemljiste i kamen. Ovo je trenutno jedna od najatraktivnijih lokacija kako za stambenu,tako i za poslovnu izgradnju. Papiri su 1/1.

Kontakt telefon ; 069/250-705

Opština: Podgorica
Naselje: Brežine

Plac se nalazi sa lijeve strane magistralnog puta Podgorica - Cetinje.Udaljen je tacno 11 kilometara od Podgorice. To je trenutno najatraktivnija lokacija bilo za stambenu ili poslovnu izgradnju.Citavom duzinom izlazi na magistralu.Na placu se nalazi kuca i garaza ,sve novogradnja i ucrtano u planu.Na placu je trofazna struja i voda.Dio placa je pokriven sumom a drugi dio cine basta kao i dio pokriven kamenjem i zemljom.Sirina placa koji izlazi na magistralu je 80 m,a dubina placa je 100 m.Papiri su 1/1.

kontakt telefon: 069 250 705

Syndicate content

Pretraživanje