Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Nekretnine Srednja regija

prikaz:
Opština: Podgorica
Naselje: Arza
luks kuca namjestena za izdavanje u Zagoriču, kvadrature 390m2 na 680m2 placa.Kuća se nalazi na dobroj lokaciji u ulici Iva Andrića u neposrednoj blizini park šume Gorica na 1.5km od centra. Širokim asfaltnim putem je povezana sa centrom grada, a u njenoj neposrednoj blizini nalazi se vrtić, osnovna škola, supermarket, restoran, park šuma Gorica. Dvoriste je kultivisano,uredjena basta Ogradjena sa 4 strane visokom ogradom i živom ogradom,visine 3 m .Kuća ima videointerfon, kapiju i garazu na daljinsko otvaranje, klime, centralno grijanje i na pelat.
Opština: Cetinje
Naselje: Erakovići
Na prodaju kuća iz otpilike 1910.godine. Jedinstvena nekretnina na tržištu. Kuća se nalazi na Njegušima, pored crkve Svetog Đorđa koju je podigao otac Petra Petrovića Njegoša, Tomo Petrović u kojoj je i sahranjen zajedno sa majkom velikog vladike Ivanom. Crkva je pod zaštitom države od 1958.godine. Odmah pored crkve je i kuća u kojoj je rođen Njegoš. Površina kuće je 138m2. Nalazi se na placu površine 313m2 (dvorište oko kuće 214m2). Kući je potrebno kompletno renoviranje enterijera.
Opština: Podgorica
Naselje: Arza
Kuća sa dva zasebna stana,jednosoban u prizemlju i dvosoban na spratu.Plac ograđen i kultivisan.Pet minuta od škole.
Opština: Podgorica
Naselje: Arza
Kuća sa dva zasebna stana,jednosoban u prizemlju i dvosoban na spratu.Plac ograđen i kultivisan.Pet minuta od škole.
Jednosoban stan u kući €200 (1m²=€3)
Opština: Podgorica
Naselje: Arza
Izdajem stan u prizemlju kuće,na Zlatici,5 minuta od škole.Namješten i useljiv.
Opština: Podgorica
Naselje: Arza
IZDAJEM LUX NAMJESTEN JEDNOSOBAN STAN U SITI KVARTU UL.STUDENSKA L-9 ( UNIVERSITETSKA ZGRADA PRVE BANKE), 51 M2, PETI SPRAT, CIJENA 350 EVRA PLUS DEPOSIT. NAPOMENA: AKO SE REALIZUJE PREKO POSREDNIKA ONDA JE CIJENA 330 PLUS DEPOSIT I PLUS TROSKOVI POSREDNIKA
Kuca u Niksicu (strogi centar) €280,000 (1m²=€2,258)
Opština: Nikšić
Naselje: Nikšić
Kuca i plac, nalaze se u strogom centru grada (iza zgrade SDK - preko puta Konobe Portun), posjeduje dvije spavace sobe, dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, dva kupatila, dva predsoblja, ukupno 92 m2 stambenog prostora plus garazu od 20m2 i pomocni objekat od 32 m2 i dvoriste od 238 m2. Ukupna kvadratura placa 382 m2. Kuca posjeduje prilaz iz Njegoseve ulice i izlazi na Trg Slobode. Ima zaseban ulaz i svoje parking mjesto. p.s. Postoji mogucnost dogovora sa zainteresovanim investitorom.
Opština: Nikšić
Naselje: Rastovac
Na prodaje kamena kuća sa dva ulaza na velikom placu blizu reke Bistrice. Površina placa je 2118m2. Površina kuće je 120m2 (102m2 po listu nepokretnosti + terase). Kuća se sastoji od 2 stana sa dnevnim i spavaćim sobama, kuhinjama i kupatilima.
Syndicate content

Pretraživanje