Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


stan mi je pod plocom jeli to tolika mana da ga nemogu prodat evo pola godine

da
65% (20 votes)
ne
35% (11 votes)
Total votes: 31

Comments

Svaka roba ima kupca.Stan pod

Svaka roba ima kupca.Stan pod plocom moze da bude zanimljiv kupcima koji nemaju dovoljno novca .Da bi ga prodali morate da date realnu cijenu i da ga oglasite na vise nacina(radio,tv,sajtovi,flajeri)da bi kupac saznao za njega.Iz licnog iskustva znam da je dobar marketing i malo srece uslov za prodaju.(nije na odmet da ga okrecite,posebno plafone)Srecno!

Stan je na zadnjem spratu,

Stan je na zadnjem spratu, pod plocom i mislim da je vrlo malo onih koji bi tu voleli da stanuju. A izgradilo se puno novih zgrada sa boljim i lepsim stanovima. U Podgorici ima barem 10.000 praznih stanova.Vas stan je u bloku 5, a za nekih 10ak - 15 godina u takvim gigantskim objektima niko nece htjeti da stanuje iz socijalnih razloga, pa sve da mu date stan besplatno.Ogromne zgrade u blizini autobuske, na Zabjelu i blok 5, se ne odrzavaju, fasade propale i uslovi za stanovanje su losi. Takvi objekti ce se rusiti u dogledno vrijeme. Ja licno ne bih kupila stan u takvim zgradama, pa da je kvadratni metar 200 evra.....

Cijena je dobra,ali i

Cijena je dobra,ali i realna.Vidim samo problem sto je stan veci,jer je potraznja za manjim stanovima uvjek veca u odnosu na vece i velike stanove. Srecno..

Video sam vas oglas i cena je

Video sam vas oglas i cena je prihvatljiva, veliki nedostatak je sto nemate ni jednu sliku, jer i sami znate da slika govori vise od 1000 reci. Takodje lokaciju na mapi da odradite.

pozz
admin

kako da snizim cijenu

kako da snizim cijenu

Editujte oglas klikom na

Editujte oglas klikom na dugme IZMENI koja se nalazi pri vrhu oglasa kad otvorite detaljan pregled. Promenite cenu i snimite oglas.