Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Kotor, Montenegro
Kotor, Crna Gora

Nekretnine Gornji Morinj

prikaz:
Opština: Kotor
Naselje: Gornji Morinj

Stan se nalazi u olkviru ekskluzivnog zatvorenog kompleksa u živopisnom primorskom seocetu Morinj. Prelepo dizajnirane zgrade koje su kombinacija elegantne mediteranske arhitekture i najkvalitetnijih prirodnih materijala, stvaraju predivan ambijent koji se savršeno uklapa u čarobne zelene padine.
Prošetajte kroz lepo uređene vrtove do velikog bazena bez ivice koji oduzima dah. Dok se rashlađujete u bazenu, uživaćete u zadivljujućem pogledu na Perast i njegova ostrva.

Karakteristike

Spa with Jacuzzi, steam room, sauna and massage rooms

Opština: Kotor
Naselje: Gornji Morinj

Na prodaju, neurbanizovan plac P= 2700 m2 - Gornji Morinj, Kotor. Zemljište ima prelijep pogled na Bokokotorski zaliv i cijelom duzinom se prostire uz lokalni put.
Cijena: 67.500 eura, dogovor.
Kontakt: agencija za nekretnine CENTURY 21 Rivijera doo Herceg Novi, ulica X hercegovčke brigade broj 4. Email: info@century21hn.com tel: +382 67 316 067 ; +382 69 44 66 28

Opština: Kotor
Naselje: Gornji Morinj

For sale, renovated stone house with a stunning sea view of the sea and Bay of Kotor. This beautiful stone house is located in Gornji Morinj, Kotor municipality. Untouched nature and peaceful environment characterized this extraordinary estate.

This one-story house has 48 m2 of living space. On the ground floor of the house is a room and a bathroom. On the first floor are a living room with kitchen and terrace.

Price: EUR 126.000, an agreement

Kamena Kuca u Bokokotorskom zalivu €300,000 (1m²=€1,500)
Opština: Kotor
Naselje: Gornji Morinj

Kuca se nalazi u Morinju, 24 km od Kotora i H.Novog, na oko 100 m od mora. Iz dva dijela je i to: prvi dio je stara kamena kuca koja datira jos iz prioda 1900 godine, dok je drugi dio napravljen 1970 godine. Kuca je kompletno adaptirana 2007 godine. Kuca se nalazi na placu od 550m2 i ima svoju vodu (bunar) kao i kompletnu instalaciju, Takodje je moguce i podizanje spratnosti cime bi se dobio pogled na more. Hitno i povoljno uz mogucnost kompenzacije.

Syndicate content

Pretraživanje