Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Budva
Montenegro

Nekretnine Budva

prikaz:
Opština: Budva
Naselje: Pržno
Na prodaju kompletno opremljen jednosoban stan sa otvorenim pogledom na more u Pržnom. Pržno je ekskluzivna lokacija na budvanskoj rivijeri sa nekoliko prelepih plaža u neposrednoj blizini. Stan je površine 55m2. Nalazi se na II spratu stambene zgrade sa bazenom. Na prodaju je u viđenom stanju, sa nameštajem i belom tehnikom. Stan se saastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe sa svojim toaletom, dnevnog boravka sa kuhinjom i terase sa koje se pruža otvoren pogled na more i hotel Maestral koji je udaljen od zgrade oko 200 metara.
Opština: Budva
Naselje: Buljarica
Na prodaju jednosoban stan površine 52m2 + 2 terase (oko 15m2) + deo dvorišta ispred terase. Stan je kompletno renoviran pre 4 godine. Na prodaju je u viđenom stanju, sa nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe sa izlazom na jednu terasu, dnevnog boravka, odvojene kuhinje i još jedne terase. Stan se nalazi na prizemlju zgrade ali je konfiguracija terena takva da se stiče utisak da je u pitanju prvi sprat. Udaljenost do mora je oko 900 metara.
Opština: Budva
Naselje: Bečići
Površina placa: 981m2 Površina urbanističke parcele: 929,24m2 Koeficijent izgrađenosti: 2,94 Koeficijent zauzetosti: 0,60 Dozvoljena BRGP: 2734,72m2 Površina pod objektima: 557,36m2 Dozvoljena spratnost: P+4 Namjena objekta: SSG (stanovanje srednje gustine) ili turistički apartmani - apartmanski blok Lokacija: Bečići *struja, voda, prilaz sa magistrale. Udaljenost od mora: oko 550 metara
Opština: Budva
Naselje: Bečići
Na prodaju stan u izgradnji u novoj zgradi blizu hotela Qvin u Bečićima. Stambeni kompleks koji je u fazi izgradnje planiran završetak radova je decembar 2019 godine. Na prodaju stan sa dvije spavaće sobe na prvom spratu. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i terasom. Idealna lokacija za život ili za nekretninu rentabilnog potencijala i korišćenje u ljetnjem periodu. Blizu plaže a opet daleko od buke. Čisti papiri, građevinska dozvola
Opština: Budva
Naselje: Budva
Na prodaju jednosoban u novogradnji u Budvi. Površina stana 28m2. I sprat Stan se sastoji od manjeg hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, spavaće sobe i terase. Na prodaju je u viđenom stanju, sa nameštajem i belom tehnikom u njemu. Do zaobilaznice udaljenost: 200 metara Do mora udaljenost: oko 900 metara
Opština: Budva
Naselje: Budva
Garsonjera površine 29m2 u Budvi, naselje Podkošljun III sprat, bez lifta Na prodaju u viđenom stanju *hodnik, kupatilo, soba, odvojena kuhinja sa prozorom, terasa Zgrada je udaljena od restorana Kužina i zaobilaznice oko 300 metara. Do mora je potrebno 10-15 minuta hoda.
Opština: Budva
Naselje: Budva
Na prodaju komforna garsonjera površine 35m2 sa terasom površine 8-9m2. Nalazi se u naselju Rozino, blizu autobuske stanice, na lokaciji idealnoj za život ili izdavanje. Garsonjera se sastoji od hodnika, kupatila, sobe sa kuhinjom, terase. Pozicionirana je na II spratu stambene zgrade sa lifrom. Garsonjera je na prodaju sa nameštajem i belom tehnikom, bez centa ulaganja.
Opština: Budva
Naselje: Budva
Na prodaju dvosoban stan u Budvi, kompletno renoviran 2017. godine (nove instalacije, nov nameštaj). Dupleks. U donjem nivou stana je dnevni boravak, kuhinja, terasa, ostava i toalet. Gornji nivo: hodnik, 2 spavaće sobe, kupatilo, još jedna terasa. III sprat, bez lifta. Stan je na prodaju u viđenom stanju, kompletno opremljen nameštajem i belom tehnikom. Površina stana 54m2 + 2 terase + podrum Nalazi se u naselju Golubovina u Budvi.
Syndicate content

Pretraživanje