Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Kotor, Montenegro
Kotor, Crna Gora

Nekretnine Perast

view as:
Price droped for 32500 € (16.25%) - 16. August 2019.
City: Kotor
SettlementPerast

Kuća je površine 67 m2 + natkrivena terasa 5x3 m, sa pogledom na more (na ostrva), plac je površine 391 m2. Inače cela kuća je okrenuta prema moru.
Kuća se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, jedne spavaće sobe, predsoblja, kupatila i pomenute terase. Izgrađena je 2000. godine, od kamena i pokrivena crepom, u skladu sa tradicionalnim načinom gradnje za Perast, a sve po projektu i pod kontrolom Zavoda za zaštitu spomenika kulture iz Kotora.
Ima sopstvenu septičku jamu, jer u vreme gradnje tehnički nije bilo izvodljivo priključenje na kanalizacionu mrežu.

City: Kotor
SettlementPerast

Na prodaju dvosoban renoviran stan površine 60m2, nalazi se u kamenom palacu u prvom redu uz more u starom gradu Perastu, koji je pod zaštitom UNESCO-a.
Stan je na dva nivoa, sa prelijepim pogledom na more i Peraska ostrva.
Raspored prostorija na prvom nivou: hodnik, dnevni boravak i trpezarija, kuhinja i kupatilo, dok se na drugom nivou nalaze dvije sobe i hodnik.
U blizini objekta nalaze se autobuska stanica, mini market, pošta, restorani. Udaljenost od Starog Grada Kotora je manja od pola sata vožnje.

Cijena: 252.000 eura, dogovor

City: Kotor
SettlementPerast

Na prodaju jednosoban stan površine 35m2, nalazi se u kamenoj zgradi u drugoj liniji do mora u starom gradu Perastu koji je pod zaštitom UNESCO-a. Stan se nalazi na drugom spratu i sastoji se od hodnika, spavaće sobe, kupatila i prostorije koja obuhvata kuhinju, trpezariju i dnevni boravak ujedno. Sa prozora spavace sobe može se uživati u spektakularnom pogledu na Bokokotorski zaliv. U blizini objekta nalaze se autobuska stanica, mini market, pošta, restorani. Udaljenost od Starog Grada u Kotoru je manja od pola sata vožnje.

Cijena: 225.000 eura, dogovor

City: Kotor
SettlementPerast

Kuća sa najljepšim pogledom na Boko Kotorskom zalivu. Projekat nedovršen, ostavlja mogućnost uređenja kupcu po njegovom izboru. Sa vrlo malo ulaganja dobijete elitnu nekretninu na prestižnom položaju u gradu Perastu, koji je pod zaštitom Unescoa. Vrlo kvalitetna gradnja na parceli od 685m2 koja pruža privatnost i ljepotu uživanja.

Cijena: 900.000 eura, dogovor.

City: Kotor
SettlementPerast

Šarmantna kamena kuća na prodaju, Perast. Ukupna površina kuće je 160 metara kvadratnih, a veličina parcele je 386 metara kvadratnih.

Kuća se sastoji od dvije etaze. Ispred kuće je velika terasa. Lokacija kuće se pruža prekrasan pogled na more i privatnost.

Cijena: 700.000 eura.

City: Kotor
SettlementPerast

Na prodaju predivna kamena kuce u prvom redu uz more u prelijepom istoriskom gradu Perastu, Kotor. Kuca ima tri terasa a se velike prednje terase se pruza prelijep pogled na zaliv i ostrva Gospa od Skrpjela i Sveti Djordje.
Objekat je sagradjen u 13. vijeku sa ocuvanom bistjernom i konobom koja se nalazi u suterenu objekta.
Površina objekta je 186 m2, povrsina placa 372 m2. Raspored prostorija u prizemlju: kupatilo, kuhinja i dnevni boravak, na prvom spratu su veliko predsoblje i dvije spavace sobe a u potkrovlju se nalaze prostrani dnevni boravak i stara kuhinja.

City: Kotor
SettlementPerast

Renovirani kameni palac, sagradjen pocetkom proslog veka smesten na samoj obali mora u najlepsem delu Bokokotorskog zaliva. Buduci vlasnik kuce ima pravo koriscenja ponte koja se nalazi ispred. Objekat povrsine 268 m2, se nalazi na prvoj liniji do mora.
Sama kuca sastoji se iz tri etaze i to:
• prizemlje: salon, kupatilo, kuhinja
• sprat: salon sa kaminom i izlazom na veliku terasu, spavaca soba, kupatilo
• visoko potkrovlje: 4 spavace sobe, kupatilo
Cijena: EUR 1.700.000, dogovor

Syndicate content

Pretraživanje