Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Nekretnine Palež

view as:
Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

Izdajem kuću na Žabljaku udaljenu 3.5km od centra grada. Kuća je idealna za porodičan odmor. nalazi se na placu od 3000m i neposredna je blizina pojaseva četinarske šume i izvora pitke vode. Asfaltni put do kuće, struja i gradski vodovod. Kuća je napravljena u kombinaciji kamena ( donji sprat) i drveta ( gornji sprat).Na spratu se nalaze tri spavaće sobe. prelijep pogled na masiv Durmitora.
Dobro došli !!!!!!!

Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

Vlasnik prodaje plac na Žabljaku, 2186m2, 3km od centra, u blizini prirodni izvor, izvanredan pogled na Durmitor. Do placa se moze doci iz vise pravaca od centra grada, u blizini planinarski dom, zicare. Cijena 16e/m2

Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

Prodajem placeve većih površina, po dogovoru. Do placeva vodi asfaltni put, a u placevima ili po njihovom obodu su vodovod i elektromreža.

Prodajem Plac Na Žabljaku €1,100,000 (1m²=€34)
Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

Plac se prostire na povrsini od 32000m2, i 99% je livada, ostalo su manje drvenaste biljke, međe i žbunaste biljke. Na placu ima struja, 3 dalekovodna stuba, voda na jednom od krajeva, asfaltni pristup placu...Procjenjen je od ino-komisije na vrijednost koja je istaknuta, a po aspektima: izgradnje (moguca neograniceno) golf terena, heth-institution, turističkih većih i manjih objekata, poljoprivreda i td... Vlasnistvo je 1/1 i nije opterećeno kreditnim zalogom ili hipotekom.

Žabljak-plac €24,000 (1m²=€80)
Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

Prodajem plac od 300 m2, urbanizovano,komunalije,put.
Cijena po dogovoru.

Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

prodajem zemljiste na Zabljaku, atraktivna lokacija, velika povrsina, sa stujom(3 dalekovodna stuba), vodom, asfaltnim prilazom, odicnom ocjenom od procjenjivaca, povoljan za gradnju, biznis, poljoprivredu, ravan, pod livadama, bez kamenih zila.

Prodajem placeve u Zabljaku €20,000 (1m²=€40)
Stadt: Žabljak
District (Area): Palež

Prodajem placeve od 3 do 5 ari u Palezu kod Zabljaka ima struju,vodu asfaltni put. Idealno mesto za vikendice ili turisticke objekte. Prelep pogled na Durmitor od centra Zabljaka udaljen 2.5km. Cena je POVOLJNA.+38267858650 ili na mail adresu stanojcicnemanja688@gmail.com

Syndicate content

Pretraživanje