Učitavanje

Agencije za Nekretnine Crna Gora

Dobar Dan svim Agentima za Nekretnine,

Ovim putem želimo da vas obavestimo da od 1.marta 2015 godine korišćenje najvećeg portala za nekretnine u Crnoj Gori počinje da se naplaćuje.

Zašto uvodite naplatu oglašavanja?
Kao što vam je poznato portal postoji od 2008me godine i bio je potpuno besplatan za korišćenje čitavih 7 godina. Kako je ovo stanje ekonomski neodrživo odlučili smo da naplaćujemo oglašavanje na portalu. Kao što znate mi se ne mešamo u proces prodaje ili izdavanja vaših nekretnina, već smo vam potpuno besplatno omogućili povezivanje sa vašim klijentima -> potencijalnim kupcima i prodavcima. Naplata oglašavanja je neophodna kako bi portal pokrio osnove troškove funkcionisanja. Kako je posećenost sve veća, broj oglasa sve veći, neophodno je i obezbediti kvalitetne servere koji će moći da omoguće nesmetan rad portala.

Koliko je cena?
Cena je 17 EUR na mesečnom nivou. Za tu cenu možete da objavite neograničen broj oglasa u periodu jednog meseca.

Da li dobijamo još nešto za tu cenu?
Dobijate prioritet u izboru nekretnina koje reklamiramo na dnevnoj bazi na Facebook-u. Svaka promocija ima preko 1000 pregleda u roku samo nekoliko sati. Jednom mesečno ćemo izreklamirati jednu nekretninu po vašem izboru u sponzorisanoj reklami koja će imati preko 15.000 pregleda unutar Facebook socijalne mreze.

Ko se smatra Agentom za nekretnine ?
Svi nalozi koji kontinuirano reklamiraju veći broj nekretnina. Uglavnom ne svojih, već od drugih lica ili klijenata, sa ciljem da za proviziju kupe ili prodaju njihovu nekretninu.

Na koji način da vam platimo?
Plaćanje se obavlja jednom mesečno i to možete na više načina:
1. www.skrill.com (poslati na novakovic@gmail.com)
2. www.paypal.com (novakovic@gmail.com)
3. Postnet uplatnicom iz Srbije
4. Uplatom na devizni račun, putem SWIFT instrukcija (minimum 6 meseci unapred)
5. Western Union (minimum 6 meseci unapred)

Iznos koji šaljete je 17EUR ili više ukoliko plaćate unapred. Nakon što registrujemo uplatu vaš nalog će biti operativan u narednom periodu od mesec dana, u protivnom on ostaje zaključan. Da biste koristili Skrill ili PayPal morate imate VISA ili MASTERCARD karticu povezanu sa deviznim racunom u vasoj najbližoj banci.

Šta se dešava ukoliko vam ne platimo?
Biće vam onemogućeno objavljivanje novih oglasa na portalu i brisanje starih. Oglasi će se čuvati jos jedno vreme, jer će vam možda trebati.

Ne želim da čuvate moje stare oglase na portalu, jel možete vi da ih obrišete?
Naravno, pošaljite nam e-mail sa ovim zahtevom i u najkraćem roku ćemo obrisati pojedinačne ili sve vaše oglase.

Imamo dodatnih pitanja
Javite se putem e-mail upita

Pozdrav i svako dobro
Admin

Pretraživanje